Briz-Briz Biju a participat la târgurile:


I.  I Love Handmade - Ediția a VII-a, Curtea Veche, 24-25 iulie 2010, orele 9:00-21:00
II.  I Love Handmade - Ediția a X-a, Muzeul Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu), 2-3 octombrie 2010, orele 9:00-19:00
III. Târgul de iarna al studenților A.S.E. , în clădirea Mihai Eminescu (Comert), între 6 și 10 decembrie 2010, orele 9:00-16:00
IV.  Târg de Craciun la studio Groove On, rond George Cosbuc – Str. Liveni nr. 4 - 18 dec – 01.01.2011
V. Târg de lucruri frumoase – Rubik Cafe – Str. Principatele Unite, Nr. 19, duminica, 27.03.2011 
VI. Târg de lucruri frumoase – editia a 2-a -  Rubik Cafe – Str. Principatele Unite, Nr. 19, duminica, 10.04.2011
VII. Pastel Margaritar - Centrul Vechi, pub The Barrel, Str. Smardan nr. 27, sambata 30.04 si duminica, 1.05.2011
VIII. Dragă Moș Nicolae, Palatul Național al Copiilor, B-dul Tineretului nr. 9-10, 
3-4.12.2011


***   Povești și impresii de la târguri    ***
Pastel Mărgăritar

Am apărut la TV, la jurnalul de ştiri la B1 TV. Mă puteţi viziona
la minutul 35:15: 


 http://inregistrari.b1.ro/view-30_Apr-2011-stiri_ora_20-41.html
 

 Târg de lucruri frumoase – Rubik Cafe et Couture

Târgul de iarnă al Studenților A.S.E.     Intre 6 si 10 decembrie a avut loc Targul de Iarna al Studentilor A.S.E. in cladirea Mihai Eminescu (Comert), la care am participat. Odata cu briz-briz-urile meșterite special pentru târg, m-a cuprins magia Crăciunului mai devreme ca oricând și aștept cu nerăbdare căldura acestei minunate sărbători!

    Am avut plăcerea să le am ca asociate pe colegele mele: Alice, care a îndemnat fetele: Let's get un!que! și pe Miss Ann cu al ei Bisous Bisous, cărora le mulțumesc mult că au avut răbdarea și plăcerea să îmi țină locul! 

Am avut colinde pe toata durata târgului, dar căldura foarte necesara a fost înlocuita de curent, deși eram la etajul 1. 

    În prima zi de târg am stat la stand eu și Alice. Si pentru că târgul s-a ținut în A.S.E, în pauze studentele veneau buluc și nu știau ce să aleagă mai întâi. Unele dintre ele mergeau la cursuri și reveneau hotărâte să cumpere accesoriile  pe care puseseă ochii. Metoda aceasta o aplic și eu. Dacă îmi place ceva foarte mult, dar nu sunt hotărâtă pe mometnt, rămân cu imaginea acelui lucru și fac tot posibilul să mi-l procur cât de curând! 

    În prima zi, panoul meu cu briz-briz-uri nou-nouțe de Craciun, pregătite special pentru târg a rămas golaș, după cum a fost surprins spre sfârșitul zilei în prima poză.
Cel mai mult v-au plăcut cerceii ciorăpei, Gingerbread men, Moș Craciun și brățările cu perle. Seara am mai meșterit Gingerbread men pentru comenzi speciale. Am observat că multe tipe atingeau briz-briz-urile, poate din dorința de a le simți textura sau poate doar așa, de drag :). Mi-a plăcut faptul că fetele care ziceau că revin în pauza următoare se țineau de cuvânt.

    Marți și miercuri am reunit briz-briz-urile mele cu accesoriile unique ale lui Alice și a rezultat panoul din cea de-a doua poză. Astfel îmbogățit, standul nostru a fost mult mai atractiv și lăudat de fete.

   Joi și vineri, iarăși a evoluat situația. Ni s-a alăturat Miss Ann cu ale ei Bisous Bisous și rezultatul surprins in poza a 3-a a fost unul spectaculos: un panou cu de toate care a cam pus fetele în dificultate fiindcă nu mai știau ce accesorii să aleagă din atâtea stiluri diferite! Așadar, trio-ul Briz-Bisous-Unique a avut succes și a țintuit mai mult pe loc studentele care l-au admirat și care l-au mai făcut să răsufle un pic, răpindu-i din bogăție :). 


Iată-mă și pe mine mândră de panoul cu accesorii felurite, de mânuțele noastre meșterite:


     Targul de Iarna al Studenților A.S.E. a fost un succes. Mă bucură foarte faptul că studentele apreciază handmade-ul. Este o nemărginită bucurie pentru noi, meșterele, atunci când ne prezentăm la târg cu panoul plin de accesorii făcute special, cu pasiune și migală, iar lucrurile noastre sunt bine primite de câtre voi, remarcate, cumpărate, dăruite și purtate! Iar zâmbetele voastre ne aduc bucurie. Toate acestea ne încurajează și ne determină să continuăm meșteritul cu drag și spor! 
     Mulțumesc fetelor posesoare de briz-briz-uri! Să le purtați sau să le dăruiți cu drag fiindcă tot cu drag au fost făcute pentru voi!

Vă doresc sărbători fericite și multe bucurii!

I Love Handmade Bazaar

 
     În week-end-ul 24-25 iulie am participat ca expozant  la cea de-a VII-a ediție a târgului I
 Love Handmade, ce a avut loc în Centrul Istoric, la Curtea Veche. Am fost împreună cu Mara, verișoara lui Dragoș, prietenul meu, care este deasemeni creatoare de bijuuri din pietre semiprețiose, mărgele și perluțe. O puteți vizita pe blogul: http://marasjewellery.blogspot.com/

     Prin urmare, Briz-Briz Biju și Mara's Jewellry au făcut echipă la târgul handade și a ieșit un stand diversificat de unde aveai ce alege!

     Am venit de acolo cu săculețul plin de amintiri și fotografii pe care le împart cu voi.

     Acestea sunt briz-briz-urile pe care le-am meșterit special pentur târg, în săptămâna precedentă. 


Cam așa arăta standul nostru cu briz-briz-uri:


     Am surprins-o și pe cea mai mică dintre clientele mele ever! Mămica ei a ridicat-o să poată ajunge la panoul cu briz-briz-uri și s-a hotărât destul de greu până și-a ales acea broșă oiță pe care o poartă în piept :)) Este cea mai drăgălașă purtîtoare de oiță!      Taraba fetelor din dreapta noastră arăta în felul următor: 


      S-au rătăcit pe la târg și niște țigănci cu fuste lungi și înflorate care s-au oprit chiar la taraba fetelor. Ghici ce le interesa pe ele să cumpere! Pantoful decorativ, fiindcă era plin de sclipici și de ștrasuri ! Ne-am amuzat copios pe tema pantofului :))
    
     Și la taraba noastră s-au oprit în jur de 30 de persoane interesate de un capsator sub formă de buburuză, care era al Marei. Cred că puteam organiza o licitație pentru respectivul capsator! Pe mine m-au întrebat câteva persoane cât costă oglinda :)). Mara lucrează bijuterii și pe suport de argint. A venit o doamnă să întrebe dacă primim argint la schimb :)).

     O altă ipostază haioasă a fost atunci când pe la standul nostru a trecut o negresă. Aveam niște cercei special creați pentru ea, aceștia:
 
                                   
   
      Nu m-am putut abține să nu îi arăt, fiindcă la o vizitatoare afro m-am gândit când i-am meșterit, așa că Dragoș a fost pe fază și când tipa s-a apropiat de standul cu briz-briz-uri, a făcut-o atentă, la care ea a pufnit în râs. Până la urmă posesoarea cerceilor este o româncă, sora Marilenei, colega mea de liceu :). Eu una, să fi fost o negresă în vizită în România și să găsesc la un târg o pereche de cercei cu mutra mea, cu siguranță i-aș fi luat, numai așa de fun!

     Vreau să spun că o așa diversitate de oameni nu am văzut în viața mea. Cam jumătate dintre vizitatori erau străini, dotați cu aparate foto și hărți, având ca obiect turistic Centrul Vechi. S-au oprit la briz-briz-urile noastre doi spanioli, iar cel mai sobru dintre ei a cumpărat o albinuță și cărora Mara le-a prezentat toate obiectivele turistice care ar trebui să nu treacă neobservate în circuitul lor prin țară. Ne întrebau de un loc unde pot să de și ei o dușcă :)). I-am ghidat pe străduțele pline de terase de prin Centrul Vechi.

     Am fost plăcut surprinse să ne viziteze prietenele și rudele. La mine au venit Elena, Silvia Răzvan - ele două mi-au ținut companie toată duminică și sunt și cele mai fidele cliente ale Briz-Briz Biju, Adriana, Silvia Ionescu, Violeta, Marilena și prietenii, prietenele lor. Le mulțumesc tuturor că m-au vizitat și bucurat!
Sâmbătă a fost caniculă, iar duminică a plouat. Am stat ascunse sub umbrelă, iar vizitatorii veneau la târg chiar și pe ploaie.

     Duminică, Mara a trebuit sa plece, iar eu am ramas cu o măsuță pe care am expus briz-briz-urile ramase, și m-am mutat din spatele Curții, cam pe la început.        Târgul mi-a lăsat o impresie plăcută și a fost o experiență frumoasă. Am socializat atât cu vizitatorii, le-am împărțit pliante, cât și cu alte creatoare handmade. A fost o atmosfera foarte destinsă și liniștită! Voi mai merge cu siguranță la un alt târg!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...