Vă mulţumesc foarte mult tuturor celor ce m-aţi votat !!! :D
http://www.facebook.com/note.php?note_id=500936757334&id=337353132906


Iată Oglinda Divei realizată de Briz-Briz Biju care a caştigat acest concurs:


Descrierea accesoriului
Oglinda reprezinta un atribut al frumusetii si este indispensabila pentru o femeie preocupata de imaginea ei. Inspiratia a venit de indata ce am vazut logo-ul de pe profilul de facebook DivHair, care reprezinta cu desavarsire o diva. Aceasta oglinda are menirea sa ii reaminteaasca posesoarei tot timpul ca este frumoasa, ca este o diva!


Despre concursul DivaHair:


Cu ceva timp in urma DivaHair a contactat un numar de 13 bloggeri, care s-au remarcat prin creatiile lor handmade, si le-am lansat o provocare: sa realizeze un obiect/ accesoriu avand ca sursa de inspiratie Diva Hair.

Concursul s-a desfasurat pe profilul Diva Hair de Facebook in perioada: 31 ianuarie - 6 februarie, iar pe 7 februarie am fost desemnata castigatoare.


Toate cele 13 fotografiile au fost publicate intr-un album special, pe Facebook , si au putut fi votate. Cel care a realizat obiectul/ accesoriul care a obtinut cele mai multe like-uri este castigator.


Ce am castigat?
Publicitate, pe site-ul http://www.divahair.ro/, in valoare de 600 euro.



1 comentarii:

Unknown spunea...

Feliciari! Si eu am castigat, chiar daca nu un premiu atat de important, dar m-am bucurat ca postul meu a fost remarcat!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...